top of page

Visagie

Visagiste is een prachtig beroep. Mijn passie voor dit beroep is groot. En is uitstekend te combineren met mijn schoonheidssalon. Ik ben jaren geleden ook werkzaam geweest als visagiste bij een aantal schoonheidshuizen in de Bijenkorf. Daar heb ik verschillende Make-Up demonstraties gegeven. Na mijn schoonheidsspecialiste opleiding heb ik gelijk een erkend beroepsdiploma Visagie behaald.

De Visagie is in de loop der jaren veel veranderd, daarom heb ik in 2018 opnieuw mijn erkend beroepsdiploma Visagie behaald (Basis en Gevorderden) bij de Welness Academie. 

Als een klant mijn schoonheidssalon bezoekt voor een schoonheidsbehandeling, dan kan ik de klant daarna meenemen naar mijn aparte Visagie salon als de klant daar interesse in heeft. Om dan de klant voor mijn Visagie spiegel Make-Up advies te geven. Dat kan ook een hele lichte Make-Up zijn, die een prachtig verjongings effect geeft en ook de mooie eigenschappen van uw gezicht naar voren brengt.

Ik heb bewust gekozen voor een Make-Up merk wat Dierproef vrij, Duurzaam en Betaalbaar is. Zodat klanten die overgevoelig kunnen reageren op geparfumeerde Make-Up, ook bij mij opgemaakt kunnen worden zonder daar problemen van te krijgen. 

Bruids Make-Up

Ook doe ik Bruids Make-Up met veel plezier. Omdat de trouwdag een mooie onvergetelijke dag moet zijn, nodig ik de aanstaande bruid eerst uit voor een reinigende gezichtsbehandeling en zo nodig het epileren en waxen van de wenkbrauwen. En daarna voor een proef Make-Up. Dan kunnen we samen doornemen wat de bruid haar wensen zijn, o.a. de kleuren van het bruidsboeket en haar bruidsjurk. Dan komt de bruid 's ochtens op haar trouwdag bij mij, om een prachtige Bruids Make-Up te creëren. Ook is het mogelijk om u op de trouwdag zelf, thuis op te laten maken ( Alleen als u in Voorhout woont ).

bottom of page