top of page
Over mij salon

 

Over Mij

 

Hallo, wat leuk dat je mijn website bezoekt. Mijn naam is Inge Visser en ik ben gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en Visagiste. 

Mijn ervaringen van de afgelopen jaren gaven mij de motivatie om mijn passie voor Huidverbetering en Visagie te volgen, dit in de vorm van het starten van mijn eigen salon. Ik heb al eerder een schoonheidssalon gehad, maar door verhuizingen heb ik deze jammer genoeg moeten sluiten. Ook heb ik in het verleden mijn Anbos diploma’s behaald. Al was dit lang geleden en was een opfrissing wel nodig. Hiervoor heb ik opnieuw, met heel veel plezier, mijn All-round Schoonheidsspecialiste diploma behaald bij de Jolange opleiding in Rotterdam en mijn basis en gevorderde Visagiste diploma bij de Wellness academie in Utrecht behaald. Ik heb dan ook een aparte Visagie ruimte ingericht, om klanten voor de Visagie daar optimaal advies over te kunnen geven. 

Voordat ik opnieuw mijn diploma’s ben gaan behalen, ben ik werkzaam geweest bij de Bijenkorf als stand adviseuse en Visagiste op de parfumerie afdeling. Ik heb in deze periode ook meegewerkt aan de workshops die verbonden waren aan de merken waar ik toen voor werkte. 
 
Persoonlijk contact en aandacht staan in mijn salon voorop. En voor mij is het doel dat de klant met een goed gevoel de deur uit gaat. 

bottom of page