top of page
Inspira: med behandeling

Inspira cosmetics


Marktleidende, ultra moderne huidverzorging 

Inspira Cosmetics werd in 2000 opgericht met de ambitie voor u ultramoderne huidverzorging te realiseren. Daarom wordt er met de beste laboratoria wereldwijd samengewerkt om steeds gebruik te kunnen maken van de laatste ontwikkelingen.
De ene keer uit Europa, de andere keer uit Amerika of Azie. De Award Winning producten van Inspira Cosmetics worden in Aken in Duitsland goedgekeurd en geproduceerd en mogen zich German Beauty Engineering noemen.
Verpakkingen worden zoveel als mogelijk milieuvriendelijk vervaardigd en daar waar mogelijk wordt het product luchtdicht verpakt. 

De behandelingen van Inspira Med zijn gebaseerd op fruitzuren. Na de analyse of de huid gevoelig of niet gevoelig is, kiest u de intensiteit van de fruitzuren.
Bij die keuze is de eerste doelstelling, indien de huid gevoelig is, de gevoeligheid van de huid te verminderen. Tijdens de behandeling wordt dan met een heel lichte peeling gewerkt in combinatie met producten die de gevoeligheid van de huid verminderen.
Vermindering van de gevoeligheid is, dan ook de eerste doelstelling van de producten die thuis worden gebruikt. Na verloop van tijd wordt de huid steeds minder gevoelig en wordt de intensiteit van de fruitzuur peelings verhoogd. Vanaf dat moment richt onze holistische methode zich volledig op huidverbetering en het vasthouden van de bereikte resultaten. Daarvoor kent Inspira Cosmetics ook Medical Grade peelings met een pH van 2.03. 

U biedt uw klanten een zacht alternatief voor plastische chirurgie met een holistische methode die er opgericht is de huid van uw klant er weer beter, gezonder en stralender te laten uitzien. Werken met Inspira Cosmetics betekent voor uw klant de perfecte combinatie van behandelingen in de salon en producten voor thuis. De resultaten die u bereikt met de behandelingen worden geïntensiveerd en verlengd door de producten die uw klant thuis gebruikt. Nooit eerder vormden behandelingen en producten voor thuis zo'n resultaatgerichte eenheid. Daardoor is Inspira Med ideaal als het zachte alternatief voor plastische chirurgie.

bottom of page