top of page

Over Mijn Salon

Er is in mijn salon een ruime keuze uit verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering. Ik werk tijdens mijn huidverzorgings behandelingen met het merk Inspira: med. Dit is een uitgebreid schoonheidsmerk uit Duitsland voor gebruik in schoonheidssalons.

Ik richt mij met gebruik van Inspira: med op het hydrateren, voeden, regenereren en liften van de huid. Door middel van producten op fruitzuur basis krijgt men op een natuurlijke basis een verjonging en verbetering van de huid. 

Om deze verschillende behandelingen op de juiste wijze uit te voeren. Gebruik ik een ruime keuze aan verschillende maskers.

Inspira Med, fruitzuurbehandeling is een intensieve behandeling voor huidvernieuwing, huidverjonging, anti aging.

Helpt bij Pigmentvlekken, Anti - Aging, littekens en rimpels.

Wat is de werking van een fruitzuurpeeling?

Na het 30e levensjaar wordt het lastig om dode huidcellen kwijt te raken. De huid wordt dof, grauw en schilferig. Fijne lijntjes worden zichtbaar en onzuiverheden kunnen toenemen. Een chemische peeling kan daarvoor een oplossing bieden.

Een cocktail van zuren lost de structuur op waarmee de huidcellen met elkaar verbonden zijn. Hierdoor komen de cellen los te liggen en afhankelijk van de concentratie van de fruitzuren worden meer of minder cellen verwijderd.

De huid krijgt een zeer sterk stimulans om nieuwe cellen aan te maken. De huid gaat dan meer vocht absorberen en de huidelasticiteit wordt verbeterd.

De huid gaat er weer fris en egaal uitzien


Om met deze producten een nog beter resultaat te bereiken maak ik gebruik van speciale apparatuur (Skin Wizard, meer info hier ) die de werking van de producten versterkt.

Voor de Visagie kant van mijn salon maak ik gebruik van het Make-Up merk Golden Rose. Een
Dierproefvrij, duurzaam en betaalbaar merk.

Als u verder nog vragen heeft kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

bottom of page